Search
  • Alexandru-Florin Stefan

Inainte sa investestiti in Criptomonede, fiti atenti aici dragii mei

Updated: Apr 15

Ca in multe alte situatii din viata noastra, pentru ca cineva sa castige, altcineva trebuie sa piarda. In "joaca" cu criptomonedele, exista doua posibilitati de a castiga: norocul sau investitiile inteligente.

Bineinteles, exista situatia in care alegi la intamplare o moneda, investesti in ea si la un moment dat aceasta explodeaza si iti aduce un profit la care nimeni nu se astepta. Nimic rau in asta, pana in momentul in care crezi ca aceasta strategie iti va aduce intr-un final independenta financiara.

FALS... pentru a avea succes in investitiile in criptomonede trebuie mai intai sa iti insusesti "un sac" de cunostinte. Odata ce le stapanesti pe acestea, este nevoie sa te autodisciplinezi, pentru a fi sigur ca iti poti duce la bun sfarsit planul. Niciuna din actiunile tale nu trebuie sa fie influentate de emotiile traite in anumite perioade ale zilei. Acestea trebuie facute doar in baza unor strategii, calcule si analize clare.

Si am ajuns la ultima bucata de puzzle. Poate abilitatea care le lipseste celor mai multi dintre investitori: Rabdarea. Pretul monedelor variaza tot timpul, fiind actualizat in timp real in functie de interesul celorlalti pentru moneda respectiva. Cu totii ne dorim un profit cat mai mare, iar diferenta dintre acesta si un profit mic, sau chiar o pierdere, este data de alegerea momentelor in care vindem sau cumparam criptomonedele, iar ca pentru aceste momente sa fie ideale, avem nevoie de multa rabdare.

Acestea fiind spuse, este momentul sa actionezi. Daca ti-ai facut temele, nu ai de ce sa iti fie frica. Pierderile fac si ele parte din aceasta extraordinara calatorie.

Sa ne auzim cu bine.

Alexandru Stefan

28 views0 comments

Recent Posts

See All