Search
  • Alexandru-Florin Stefan

Sfaturi de care sa fugi cat vezi cu ochii

De cand lumea si pamantul, avem experti in toate domeniile. Si din pacate avem mai multi decat ne trebuie, iar majoritatea lor sunt acum prezenti pe internet. Facebok si Google sunt zonele lor de influenta. Ce noroc pe capul nostru ca putem apela la ajutorul acestora. Ba chiar, in majoritatea cazurilor, nici nu trebuie sa apelam la ajutorul lor, caci se ofera ei sa ni-l ofere.

Ati observat ca in multe cazuri nu mai este nevoie sa apelam la un medic specialist pe care il gasim la post intr-un spital sau o clinica. Este de ajuns sa intram pe intenet si gasim acolo toate informatiile. Putem sa ne reparam singuri masina, cu ajutorul unui film de pe youtube, ori sa ne informam in legatura cu situatia actuala (covid-19) tot de pe retelele de socializare. Specialistii de aici nu au nici un interes ascuns. Acest paragraf este un pamflet si trebuie luat ca atare.

Sa trecem acum la oile noastre. Cand vine vorba de a calcula, a analiza si a ne stabili o strategie prin care sa castigam in urma investitiilor in criptomonede, ar fi indicat sa selectam cu grija informatiile pe care le folosim. Multi ne vor oferi informatii false intentionat, deoarece au un interes ascuns. Posibil ca o persoana sa fi investit intr-o anumita criptomoneda crezand ca aceasta va exploda. Dar acest lucru nu s-a intamplat, iar pentru a minimaliza pierderea, incearca acum prin diferite tertipuri sa convinga cat mai multa lume sa investeasca in acea criptomoneda, crescand astfel cererea pentru ea.

O alta situatie, chiar mai greu de identificat, este aceea cand o persoana cunoscuta in domeniu, ofera informatii si ridica in slavi anumite monede, fiind defapt sponsorizati de cei din spatele proiectului repsectiv. Este posibil ca in anumite situatii acestia sa ofere informatiile corecte care chiar sa va aduca profituri cat mai mari. Ceea ce va rog eu, e sa fiti vigilenti si sa selectati cu atentie informatiile primite.

O a treia categorie sunt acele persoane care sunt bine intentionate, isi doresc sa te ajute cu informatii, dar pur si simplu nici ei nu stiu despre ce vorbesc. Poate si ei au fost prost informati cu putin timp in urma.

In concluzie, orice investitie pe care o faceti in acest domeniu, treceti-o printr-un filtru propriu si doar apoi actionati. Doar asa puteti sa va salvati portofoliu si sa ajungeti la profituri maxime.

Va doresc cat mai multe rachete in portofoliu. Sa ne auzim cu bine.

Stefan Alexandru

39 views0 comments